Faktorer, der skal overvejes, når du køber LED-lys

Faktorer, der skal overvejes, når du køber LED-lys

LED-lys giver dig mulighed for at omdanne dit køkken, garderobe eller enhver anden enhed, der giver et flot, elegant look. For at du kan købe de rigtige lys, skal du overveje en række faktorer, der inkluderer:

Områder, du planlægger at bruge lysene

Den seje ting med lysene er, at du kan bruge dem i gelænder, køkkenbordplader, barer og ethvert andet sted. Vi kan sige, at enhedernes applikationer er ubegrænsede. Selvom dette er tilfældet, er det godt at bemærke, at lysene kommer i forskellige størrelser. For at undgå at købe dem, der er for små eller for store til dit område, skal du tage dig tid til at måle det område, du er interesseret i at placere enhederne. Hvis du ønsker at installere lysene i de våde områder i dit hus som køkken og badeværelse, skal du gå efter de vandtætte enheder.

Type striplys, som du vil have

Der er mange typer striplys på markedet, som du kan gå efter. Der er selvklæbende, aluminium, ikke indkapslet, indkapslet, stift og et væld af mange andre. Vi er forskellige således tiltrukket af forskellige ting. Du skal vælge dem, der bedst behager dig.

Mængde af lys

Som nævnt kan du bruge striplamperne i forskellige applikationer. De lys, du går efter, afhænger af den mængde lys, du er interesseret i. Hvis du vil have et opgavelys i nærheden af ​​kilden eller væk fra kilden, er der mange, der er specielt designet til denne rolle.

Lys farve

Ligesom spotlight og LED-pærer kommer striplamper i forskellige farver, der har forskellige anvendelser. F.eks. Er dagslysfarven ideel til badeværelser og udendørs belysning. Kølig, hvid farve er ideel til gange og køkkener og blød hvid farve ideel til opholdsstue og soveværelser. Du kan vælge hvilken som helst farve, der behager dig. Der er nogle striplys, der kommer i flere farver. I et sådant scenario har du brug for en fjernbetjening, der giver dig mulighed for problemfrit at skifte mellem lysstyrke, farve og magt.

Aktiviteter Hjem Dekoration Hjemme design Konstruktion